Rosie & Moussa

Er stonden al heel wat tips op deze blog om de Herfstvakantie te beleven…

Na Bokrijk, Bruegel in Brussel, de Plantentuin Meise  of de boekenbeurs… kan je een filmpje op internet bekijken.
De film won heel wat prijzen.

Leg je in de zetel, neem een dekentje erbij en geniet van “Rosie & Moussa”.
De film is nog tot eind deze week gratis te bekijken op de website van KETNET.

“Rosie verhuist met haar moeder naar een appartement aan de andere kant van Brussel. Ze leert er een heleboel mensen kennen: de gekke meneer Tak, de excentrieke mevrouw Hemelrijk en vooral Moussa, die in het appartement boven haar woont. Hij neemt Rosie op sleeptouw door de hele buurt. Ze klauteren zelfs helemaal tot op het dak van het appartementsgebouw. En ze gaan samen op zoek naar Rosie’s papa, die al een tijdje niet meer thuis kwam…”

“Nieuwe Vlaamse langspeelfilm met o.a. Ruth Beeckmans en Titus De Voogdt, gebaseerd op de bekroonde boeken van auteur Michael De Cock en illustratrice Judith Vanistendael. Zwangere Guy, Le Motel en Témé Tan zorgen voor de muziek. Rosie verhuist met haar moeder naar de andere kant van Brussel. In het nieuwe appartementsgebouw leert ze Moussa kennen en gaan ze samen op avontuur… Vanaf 28 maart in de Belgische bioscoop.”

Een film van JEF.
JEF heeft heel wat kinder- en jeugdfilms.