Vakantieplannen

Wat doen kinderen zoal tijdens een grote vakantie?

Er zijn heel wat kampen voor kinderen. Om te blijven overnachten of om naar huis te gaan iedere dag.
Je moet er wel op tijd bij zijn om in te schrijven.

HEYO
Vakantie-aanbod Leuven
Tofsportkampen Leuven
Rettekepret
Chiro Leuven
Scouts Leuven
Overzicht kampen Leuven

Om wachtrijen bij het inschrijven, zeker dit jaar, maximaal te vermijden, is het belangrijk dat ieder wie dit kan zich online inschrijft. Je doet dit via https://leuven.kwandoo.com/. Als het de eerste keer is dat je via deze weg inschrijft, maak je best op voorhand een profiel aan. Zo verloopt het inschrijven vlotter.

Inschrijven aan het loket
Vanaf 26 januari, 12 uur kan je voor inschrijvingen voor jeugdkampen en speelpleinen in de krokus- en paasvakantie terecht bij het onthaal van de jeugddienst (Brusselsestraat 61a, Leuven). Voor de speelpleinen tijdens de zomer is het nog even wachten tot 25 april. Bekijk telkens eerst de openingsuren voor je langskomt!

Vanaf 27 januari, 9 uur kan je voor het inschrijven voor een sportkamp terecht aan het Tofsportloket in het stadskantoor tijdens de normale openingsuren. Hiervoor maak je wel een afspraak op tofsport@leuven.be, via http://www.leuven.be/tofsportkampen of via 016 27 22 20.

UiTPAS
Heeft je kind een UiTPAS? Vermeld het nummer bij je registratie. Zo krijg je het kansentarief of spaar je punten. Ook handig om te weten: vorig jaar konden kinderen die recht hebben op het kansentarief maar voor één kamp per jaar inschrijven, vanaf dit jaar is dat onbeperkt.

Leuven: kinderen – jongeren

Yes sportkampen Leuven

Sporty

Brochure: voorjaar en zomer