Zandkastelen

Zandsculptuur Blankenberge

zandsculptuur 2012

In 2012 bevond je je nogal in een sprookjesachtige sfeer. Van Mickey tot Assepoester en Roodkapje tot De Schone en het Beest, ruim alle sprookjes uit onze kindertijd werden er werkelijkheid en werden er weergegeven in de 150 prachtige sculpturen, alsof Alladin gewoon naast je stond. Ook stripfiguren kwam je er tegen: Lambik en Jerommeke, Jommeke, Nero en zelfs onze Urbanus kwamen er aan bod. Een prachtige ervaring en gewoon een must voor een bezoekje wanneer je in Blankenberge bent!

zandsculptuur 2010

Bredenaar wint eerste BK Zandkastelen bouwen

Perfecte zandkasteel bouwen

BBC Sandcastle

Prachtige kunst in het zand (animatiefilm)

Oscar winning animated short by Co Hoedeman. National Film Board of Canada.

Kerst met de zandtovenaar

Zandtovenaar

Wat is een zandtekenaar

Videoclip

Marco Borsato + zandkunstenaar

zandkasteel