175 jaar zoo

Een zoo of dierentuin…
Is het wel goed dat ze nog bestaan anno 2020…?
Sommige dieren worden in sommige dierentuinen niet goed verzorgd.
Gelukkig kijkt de minister dat na.

Enkele jaren geleden vierde de Zoo Antwerpen 175 jaar.
Daarom was er o.a. een musical: ZOO of Life.

Reeks op TV: Leve De Zoo!

Baby ijsbeer in het openbaar.

Zoo Antwerpen Facebook
Zoo Antwerpen website
YouTube Antwerpse Zoo

Dit vertelden we al over:
Het aquarium van de Antwerpse Zoo 
Zebra geboren   –     Vogels bekijken    –    Wat een mooie natuur    –   Uilen en roofvogels   –  Groot krookje   –     Hoe dieren luisteren   –   Dieren in de herfst    –  Planet Earth II   –   Libellen steken niet    –  Klimaatweek: Antarctica   –   Groenlandse walvis  –   Ratten  –
Medische aap gered   –    Wandelende takken   –  Slangen in België  –  Insecten na de regen –  Grotten van Han   –  Schelpensoorten   –  Over de zeebundel  –  Garnaalvisserij en visserij – Weetjes van de zee  –   Plastic afval en het klimaat   –  Huismus  –  Op speurtocht in de berm  – Kriebelbeestjes   –  Mieren op bezoek

Unieke geluidsopname opgedoken in VRT-archief: boot met dieren uit Congo voor de Zoo komt aan in Antwerpen.