Vliegende herten

Dit bericht ontving meester Steven van een vader…

Beste meester Steven,
ik weet ondertussen hoe begaan u bent met cultuur, wetenschap, natuur.. en hoe goed u het overbrengt aan de leerlingen. Ca heeft vanavond een vliegend hert gespot in onze tuin. Ongetwijfeld gaat ze het er morgen over hebben in de klas. Hierbij een gsm foto, niet al te goede kwaliteit, maar we hebben de kever niet willen storen. Het is een papa vliegend hert of een mama. Ook voor mij de eerste keer dat ik het tegenkom. Allerbeste groetjes.


Ewoud L’ Amiral van Natuurpunt denkt dat het een “klein vliegend hert” is.
Op de foto is het natuurlijk moeilijk te zien wat het precies is.
Hij liet ook weten dat het wel uitzonderlijk is.

Bij “waarnemingen” kan je meer uitleg vinden over “klein vliegend hert”.

Natuurpunt “vliegend hert”.