Liegende kat

Mijn kat heet Meneer, het is een kater, hij is nog geen jaar oud. En hij heeft witte pootjes, een wit buikje, een wit snoetje en verder is ie helemaal bruin. Meneer liegt heel vaak als hij iets doet wat niet mag waar hij dan van denkt dat jij het niet ziet. Als ik niet kijk ziet hij aan de bank te krabben. Dan zit ik over de schutting te kijken en dan zit mijn kat op de piano. Dat mag eigenlijk niet, maar steeds als je niet oplet dan doet ie dingen die niet mogen. Bijvoorbeeld als wij boven zitten en het eten staat nog op tafel dan sprint Meneer de tafel op en likt ie alles af en daar wordt ie niet goed van en dat mag dus echt niet maar hij doet het wel. Als je dan beneden komt rent ie vliegensnel naar waar die eerst zat en zit ie heel onschuldig zijn kont te likken.

 

1.Hoe heet mijn kat?
2.Hoe oud is hij?
3.Welke kleur hebben de pootjes?
4.Wat doet de kat als ik niet kijk?
5.Waar zit de kat als ik over de schutting kijk?
6.Wat doet de kat als ze boven zitten?

Liegende kat één minuutje

 

Zo kan je een kat tekenen.